Hoe werkt yuki?

Hoe werkt Yuki? Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Benieuwd of het iets voor jou is? Ontdek in een paar stappen hoe Yuki werkt.

Functionaliteit Samenwerken met je boekhouder in harmonie

De kracht van de Yuki software ligt in het feit dat alle processen rondom de boekhouding ontstaan vanuit één centraal punt, namelijk het financieel dashboard. Met als basis de geboekte documenten in het digitale Yuki archief. Alle boekhoud tools, zoals online factureren, CRM, financieel dashboard en het archief zijn met elkaar verbonden. Wanneer er een financieel document voor je geboekt wordt, maakt Yuki o.a. automatisch een relatie aan in je CRM, een openstaande post om te betalen of ontvangen en een btw boeking. Tot slot komt de transactie tot leven via het financiële Yuki Dashboard.

Waar je ook bent in de boekhouding, je komt altijd terug bij het digitale document.

Handig voor ondernemer en accountant

Wanneer je start met Yuki krijg je naast realtime inzage, een Yuki partner uit de regio en aanvullende online boekhoudsoftware ook standaard toegang tot handige functionaliteiten. Een compleet digitaal archief, een digitale postbus en een financieel dashboard zorgen ervoor dat je via je eigen Yuki omgeving altijd van alle gemakken van online boekhouden wordt voorzien. Met als belangrijk voordeel dat je zelf niet hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

10 voordelen waarom duizenden ondernemers je voor gingen

Yuki zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kan zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Als je kiest voor het Yuki boekhoudplatform, kies je er automatisch voor om je online boekhouding uit te besteden. Dit kan bij honderden innovatieve Yuki partners!

Nooit meer zelf boekhouden? Geen papierwerk meer? Robotisering van je online boekhouding? Bekijk de 10 voordelen voor ondernemers en ontdek het gemak van Yuki online boekhouden.

Automatische verwerking binnen 24 uur

Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Zo kan een groot deel van de administratie geheel automatisch, binnen 24 uur worden verwerkt.

Indien geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan jouw Yuki accountant aangeboden die het document binnen 24 uur verder verwerkt en controleert. Je documenten worden dus altijd voor 100% geboekt.!!